]]>

Arrangement

Kampdag for familier - ligestilling og balance i livet

Djøf inviterer voksne og børn til at fejre kvindernes internationale kampdag med et program, der giver voksne inspiration til hverdagens balance og børnene en oplevelse af, at det er vigtigt at have noget at kæmpe for. Hele familien er velkommen.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

"Kamp må der til, skal livet gro".

Sådan synges det i sangen 'Jeg elsker den brogede verden' af Hans Wilhelm Kaalund. På kvindernes Internationale kampdag 2020 byder Djøf både voksne og børn velkommen indenfor til en god start på kampdagen.

Til de voksne er der inspiration til, hvordan hverdagens balance ikke kun behøver at være en kamp for at få enderne til at mødes. Vi har et panel af modige forældre, der på den ene eller den anden måde har truffet vigtige valg om, hvordan deres liv skal leves. Sisse Sejr moderer formiddagens samtaler.

For børnene er der pandekager, sjove aktiviteter og historier om stærke kvinder og mænd, som har haft noget at kæmpe for.

Alle er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Børn fra 5 år kan være til børneaktiviteter alene. Mindre børn skal følges af en voksen.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle