]]>

Arrangement

Juristens mange karriereveje

Hør om Djøfs formand Henning Thiesens spændende karriere som jurist og få inspiration til din egen karriere.

Gå hjem-møde

Hvad handler arrangementet om?

'My Law Story', der er et videndelings- og samtalerum inden for det juridiske felt med fokus på studieliv, karriere og rekruttering, interviewer Henning Thiesen om hans spændende juridiske karriere: Spionjæger ved PET, selskabstømmernes skræk og frontfigur i kampen mod djøfbashing. I 2018 blev han enstemmigt valgt som formand for Djøf og står i spidsen for de over 95.000 medlemmer.

Sabba Mirza fra 'My Law Story' taler med lokomotivførerens søn, der blev jurist og fik nogle af de største sager at arbejde med inden for anklagemyndigheden. Hun spørger om alt fra hans undersøgelse af danske virksomheders deltagelse i Irak-skandalen (også kaldet olie for mad-sagen) til, hvordan det var at være højre hånd for den nu afdøde politidirektør Hanne Bech Hansen.

Henning Thiesens karriere inspirerer i sig selv, og på denne aften giver den samtidig afsæt for, at vi dykker ned i juristens mange mulige karriereveje. Ved du, hvad du skal være god til i fremtiden? Hvilke kompetencer, der gør en jurist ekstra eftertragtet i 2020, og hvordan du bedst fremtidssikrer din employability? Steen Vive, chefkonsulent i Djøf, giver konkrete og relevante indspark til, i hvilke retninger du kan dreje din karriere som jurist.

Der er pause undervejs, hvor der kan nydes en sandwich eller salat.

Vi gør opmærksom på, at interviewet med Henning Thiesen vil blive optaget. Dette nævner vi ved arrangementets start, og der er mulighed for, at deltagerne kan placere sig et sted i lokalet, så man ikke kommer med på video.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Værter

My Law Story


Se alle