]]>

Arrangement

Juridisk netværksbar

På den juridiske netværksbar kan du møde erhvervsliv og andre studerende, og få inspiration til dit karriereliv.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Der bliver talt meget om netværk, og er man jura- eller erhvervsjurastuderende har man måske ikke altid de største muligheder for at netværke med erhvervslivet, medmindre man har et studiejob eller lignende. Ofte er det også ens netværk, der kan føre til næste job eller andet relevant for ens fremtidige karriere. Det er her, man kan eksempelvis kan finde kommende arbejdsgivere, kollegaer eller sparringspartnere og få inspiration til sine karrieremuligheder.

Agendagen for aftenens arrangementet er derfor brobygning mellem (det juridiske) erhvervsliv og jura- og erhvervsjurastuderende i form af et netværkskoncept vi kalder 'Legal Islands'. Konceptet går ud på, at erhvervslivet vil stå repræsenteret ved forskellige Legal Islands, hvor der vil ligge nogle spørgsmål/emner på bordet, som skal danne ramme for samtalen, de har med grupper af jura- og erhvervsjurastuderende.

Der vil være en rum tid med hver gruppe, hvorefter aftenen byder på åbent netværk at slutte af med. Der vil i løbet af aftenen blive serveret en lækker anretning med tilhørende drikkevarer under de smukke rammer på restaurant Mortens Kro.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle