]]>

Arrangement

Juraens ledere - fra jura til ledelse

Arrangementet omhandler ledelse, hvor de studerende får et indblik i hvad det vil sige at være en leder. De studerende finder ud af, hvilke karriere muligheder der er indenfor for ledelsens verden.

Hvad handler arrangementet om?

Mange erhvervsjurister og jurister har en forestilling om at arbejde i stillinger som ledere i løbet deres karriere. Derfor har vi fundet tre oplægsholdere i tre forskellige lederstillinger både i det private og offentlige.

Men hvad vil det sige at sidde i chefstolen? Hvordan kommer man derhen? Det vil vores oplægsholdere fortælle om med dem selv og deres karriere i centrum. Tanken er, at oplægsholderne skal være ansigterne på forestillingen om en, der gør karriere som leder.

Erling Brandstrup sidder til dagligt som ankechef i Ankestyrelsen med en lang karriere i det offentlige bag sig. Han vil fortælle om, hvordan det er at være chef i det offentlige, og hvordan han arbejder med sine medarbejdere på det personlige plan.

Karin Duerlund vil fortælle om, hvordan dagligdagen som juridisk direktør ser ud i en stor bank. Hun er endt i denne stilling, fordi hun tog chancen da, den bød sig. Stiven Larsen vil fortælle om, hvordan han i kraft af sin stilling som både erhvervsjurist og advokat har fået formandsposterne i flere professionelle bestyrelser. Men hvad laver en professionel bestyrelsesformand og dennes bestyrelse i virkeligheden, og hvordan fungerer det hele i praksis?

Program

Kl. 17.30 Velkomst

Kl. 17.45 Oplæg ved Erling Brandstrup fra Ankestyrelsen

Kl. 18.30 Pause

Kl. 18.45 Oplæg ved Karin Duerlund fra Spar Nord

Kl. 19.30 Pause med spisning

Kl. 20.00 Oplæg ved Stiven Larsen fra HjulmandKaptain

Kl. 20.45 Afslutning og networking

Oplægsholdere

Erling Brandstrup, Ankechef - Cand.jur ved Ankestyrelsen.
Erling har nogle imponerende meritter I fra en lang karriere i det offentlige, hvor han har siddet i flere forskellige lederstillinger på forskellige niveauer af det offentlige. Erling har siddet som Head of section i Indenrigsministeriet i 5 år. Hvorefter han var Head of department hos Danish Immigration Service i 7 år. Herefter blev han ansat i ankestyrelsen, hvor han har siddet som Ankechef i 10 år

Find Erling på LinkedIn her.

Karin Duerlund, Juridisk direktør - Cand.jur ved Spar Nord.
Til dagligt arbejder Karin som juridisk direktør i Spar Nords hovedsæde. Hun vil fortælle om: hvordan hun i praksis motiverer sine medarbejdere, hvordan hun har skabt sin karriere ved at springe ud og tage skridt i det ukendte dette har skabt grundlaget for hendes stilling som direktør. Karin har siddet som Chefjurist i Spar Nord i 11 år. Hvorefter hun fik stillingen som Juridisk direktør i Spar Nord.

Find Karin på LinkedIn her.

Stiven Larsen, Advokat - Cand.merc.jur/Cand.jur ved HjulmandKaptain
Stiven arbejder som advokat i HjulmandKaptain, hvor han sidder som uddannet Cand.jur og Cand.merc.jur. Ved siden af sit arbejde som advokat, sidder Stiven i flere forskellige bestyrelser. Han sidder som formand i de fleste af disse bestyrelser, hvorfor hans har et stort kendskab til at ledelse indenfor bestyrelsesverdenen.

Find Stiven på LinkedIn her.

 

 

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle