]]>

Arrangement

Jura - alternative karriererveje

Vil du arbejde med noget andet inden for jura end at gå advokatvejen? Overvejer du eksempelvis en karriere inden for området 'compliance' eller 'militær strafferet', så er dette arrangement lige noget for dig.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Har du brug for et afbræk i eksamenslæsningen og komme ud og hygge lidt med dine studiekammerater? Så har foreningen 'FEJ', Foreningen af Erhvervsjurister', sammen med vores samarbejdspartnere, Djøf og AKA, Akadamikernes A-kasse, lagt bunden for et spændende arrangement.

I løbet af aftenen kan du møde to seje gutter, der vil fortælle om deres alternative jurajob, hvor de har gjort karriere inden for to vidt forskellige grene af juraen.

Området 'strafferet' trækker mange jurastuderende til studiet, men hvordan fungerer militærets egen strafferet? Hvordan adskiller den militære straffelov fra den almindelige? Det og meget andet vil Claus Risbjerg komme ind på i løbet af hans oplæg.

Mange erhvervsjura- og jurastuderende drømmer om at arbejde i en stor privat virksomhed, men hvilke roller kan en jurist tage i det private? Thomas Christiansen, som er chief compliance officer, fortæller om sin hverdag, og hvordan han er endt, hvor han er. Derudover vil han fortælle om, hvordan han bruger sin solide juridiske baggrund i hverdagen som både cand.merc.jur og cand.jur.

Program

Kl. 19.00 Velkomst ved foreningen 'FEJ'
Kl. 19.10 Oplæg 1
Kl. 19.45 Netværkspause inklusive forfriskning
Kl. 20.15 Oplæg 2
Kl. 20.50 Afsluttende spørgsmål og tak for i dag.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle