]]>

Arrangement

Jobsøger: Bliv en dygtig selvkommunikatør

Nytårswebinar for jobsøgende: Få styrket dine kommunikationsværktøjer til din jobsøgning. Deltag på dette webinar og skyd året godt i gang med simple værktøjer og aha-opdagelser, der gør det let at skabe god kontakt til andre hurtigere. Lige til at bruge - i dine jobsamtaler, til netværksmøder og i din hverdag.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Vi skyder 2021 i gang med dette webinar for jobsøgere, som gerne vil gå ind i det nye år med en større gennemslagskraft og bevidsthed om, hvordan man kan kommunikere sig selv og sin faglighed bedre.

Sune Bjørnvig er partner i kommunikationsbureauet FRIDAY og mangeårig underviser i personlig kommunikation for topledere og eksperter i Danmarks største virksomheder. Sune leder os gennem webinaret, hvor vi både skal lære spændende nyt om kommunikation mellem mennesker og øve os på at bruge det. Det vil styrke din selverkendelse og give dig blod på tanden, så du tør prøve nye måder at kommunikere dig selv på i jobsøgningen.

Efter webinaret vil du:

  • vide, hvad der skal til for at fremstå som en faglig autoritet 
  • føle dig mere sikker til jobsamtaler og møder, fordi du lærer at forberede dig
  • kende en praktisk anvendelig kommunikationsmodel, der kan bruges til forberedelse af enhver kommunikation og have erfaring med at bruge den
  • stå med en praktisk anvendelig fortælling om din egen faglighed til din næste jobsamtale eller kaffeaftale
  • bedre kunne forstå din egen indvirkning på andre i forskellige sociale situationer
  • være bedre til rustet til at hvile i din faglighed i jobsamtalen
  • forstå betydningen af kropssprog og stemmeføring i kontakt med andre.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle