]]>

Arrangement

Job- og forretningsmuligheder på arbejdsplatforme

Platformsøkonomi, deleøkonomi, samarbejdsøkonomi eller the gig economy.

Hvad handler arrangementet om?

Kært barn har mange navne, og det er en ny beskæftigelsesform, som vinder frem med de digitale platformes indtog i Danmark. Og selv om det lige nu kun er ca. 1% af den danske befolkning, som havde indtjening via en arbejdsplatform i 2017, så byder platformene på eksponentielle muligheder.

Mød 3 forskellige arbejdsplatforme, som hver især udbyder arbejde digitalt:

  • Glitnr: En juridisk digitale rådgivningsplatform, der giver privatpersoner og virksomheder juridisk rådgivning online. Glitner har på kort tid skabt en ny måde at rådgive og leverer juridiske ydelser på. Rådgivningen leveres af Glitnrs jurister, som er deltidsansatte hos Glitnr. Mød partner og stifter Oscar Almstrup og hør nærmere om hvordan Glitnr arbejder. Hvad kræver det af kompetencer og overvejelser, inden man kaster sig ud i en sådan beskæftigelsesform?
     
  • Nexus: Danmarks førende platform med mere en 7.000 ledere og specialister tilknyttet. Virksomheden har været på markedet siden 2000 og er specialiseret i interim management. Mød partner Poul Larsen og få indblik i, hvorfor flere virksomheder vælger at bruge interim løsninger som et led i deres transformation management. Mød også Palle Øvlisen, som gennem de sidste par år har haft en karriere som interim i forskellige virksomheder: Hvilke fordele og udfordringer giver det i ens karriere?
     
  •  Worksome: Danmarks nye digitale platform, som udbyder en bred vifte af opgaver, som udføres af freelancer og konsulenter. Worksomes ambition er at være med til at modernisere arbejdsmarkedet, så flere personer kan arbejde frit, fleksibelt og med en fair betaling. Mød Mathias Linnemann, tech iværksætter og CEO for Worksome, og høre hvordan hvordan de arbejder med at skabe et moderne og agilt arbejdsliv. Mød også Casper Forsströms, og hans erfaringer med at udbyde sig selv som ”marketing og kommunikationsspecialist” på Worksome.

Program

Kl. 16.30 Tjek ind

Kl. 17.00 Velkommen

Kl. 17.05 Platformsøkonomiens muligheder

Kl. 17.20 Glitnr

Kl. 17.50 Nexus

Kl. 18.20 Tænkepause og networking

Kl. 18.45 Worksome

Kl. 19.15 Paneldebat og interaktion mellem deltagerne

Kl. 19.45 Networking

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle