]]>

Arrangement

Job med mening, ansvar og indflydelse

Danske Regioner og Akademikerne inviterer i samarbejde med Region Nordjylland til et eftermiddagsarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Region Nordjylland. Arrangementet er for jobsøgende akademikere.

Hvad handler arrangementet om?

Akademikere i regionerne fortæller, at de arbejder i spændende faglige miljøer, at de samarbejder på tværs, og at de har opgaver, der har til formål at styre, administrere og udvikle det danske sundhedsvæsen, og opgaver inden for socialområdet og regional udvikling.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Drømmer du om et job med mening, ansvar og indflydelse? Et job, hvor man er en del af noget større? Så brug et par eftermiddagstimer på at få mere viden om jobmuligheder for akademikere i regionerne.

Danske Regioner og Akademikerne inviterer i samarbejde med Region Nordjylland til et eftermiddagsarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Region Nordjylland.

For glem alt om støvet bureaukrati og kedelig sagsbehandling. Akademikere i regionerne fortæller, at de arbejder i spændende faglige miljøer, at de samarbejder på tværs, og at de har opgaver, der har til formål at styre, administrere og udvikle det danske sundhedsvæsen, og opgaver inden for socialområdet og regional udvikling. Se mere om akademikernes mangeartede og spændende jobs i regionerne.

Kom og hør meget mere om karrieremuligheder i regionerne og få inspiration til jobsøgning den 24. januar 2019 kl. 13 -16:30.

Du vil møde rekrutteringskonsulent Tanja Graven Nielsen, konsulent Dorthe Vittrup Andersen, fuldmægtig Morten Jensen, specialkonsulent Thomas Kanstrup, centerchef Jesper Kløvborg og direktør Mariane Therkelsen fra Region Nordjylland.

Desuden vil der være et inspirationsoplæg om, hvordan du får bragt dig i spil til jobbet. Karrierekonsulent Frederik Iuel, Djøf, giver dig værktøjer og gode råd, som du kan bruge både når du søger job i en region og i enhver anden virksomhed.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Danske Regioner og Akademikerne

Værter

Danske Regioner

Akademikerne


Se alle