]]>

Arrangement

Job i en international branche

En af landets mest internationale brancher, den maritime branche, vil gerne møde djøfere, der har lyst til at arbejde i et globalt miljø. Deltag i webinaret og mød 4 nordjyske internationale maritime virksomheder. Find ud af, hvilke typer opgaver de har, som kræver de kompetencer, du som djøfer besidder.

Hvad handler webinaret om?

Du møder nogle af de mest interessante nordjyske virksomheder inden for de maritime erhverv og lærer mere om, hvilke kompetencer de efterspørger, og hvordan det vil være at være en del af deres internationale teams.

Du hører om, hvilke udfordringer du som djøfer kan hjælpe virksomhederne med at løse, og hvordan der er behov for administrative, økonomiske, strategiske og juridiske kompetencer til at støtte de tekniske folk. Det er store internationale virksomheder, som løser mange opgaver inden for HR, controlling, regnskab, jura, salg, forretningsudvikling og markedsføring.

Arrangementet er både for dig, der er studerende, og for dig, der leder efter et nyt spændende fuldtidsjob. Det er et samarbejde med MARLOG og Aalborg Maritime Network, der står for en god introduktion til Det Blå Danmark og svarer blandt andet på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor er vi så gode inden for de maritime erhverv i Danmark?
  • Hvad adskiller sektoren fra så mange andre?
  • Hvordan er Nordjylland positioneret?
  • Hvorfor er Det Blå Danmark en spændende karrierevej både for dig, der vil arbejde internationalt, og for dig, der foretrækker en sikker base i Danmark?

Du møder virksomhederne Alfa Laval, Wrist Ship Supply, MAN Energy Solutions og VMS Group.

Alfa Laval Aalborg er en verdensledende producent af udstyr til varmeoverførsel, samt væskeseparation og -håndtering. Innovation er i centrum for alt der laves. Alfa Laval er interesseret i at møde djøfere der søger efter titler som Business Analyst, Business developer og controller.

Wrist Ship Supply er verdens førende skibs og offshore leverandør af proviant. De sikrer at deres kunder nemt kan modtage deres nødvendige produkter over hele verden, når de har brug for dem. Deres mission er at levere ekspertpleje og gøre deres kunders liv til søs bedre. Med deres Wrist Acceleration Program, tilbyder de rette kandidater en intensiv 2-års rejse med de bedste vilkår for vækst, fremdrift og udvikling af både dine personlige og forretningsmæssige evner.

MAN Energy Solutions er verdens ledende leverandør indenfor dieselmotorer og turbo maskineri. MANs primære fokus er at reducere den globale shipping industris CO2 udledning, ved at opfinde og udvikle state of the art maskineri og systemer, der kan udnytte alternative og renere brændstofformer. Af virksomhedens i alt 14.000 ansatte på verdensplan, befinder 2.100 sig i Danmark.

Praktiske informationer

  • Webinaret foregår via videotjenesten Zoom.
  • Du får tilsendt et link og nærmere information på dagen for afholdelse.
  • Webinaret begynder kl. 16.30. Du kan logge på fra kl. 16.20.
  • Vi anbefaler brug af høretelefoner.
  • Der er mulighed for at stille spørgsmål i Q&A-funktionen i Zoom undervejs i arrangementet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle