]]>

Arrangement

Iværksætternes største brølere

Mød fire danske iværksættere, der deler deres brølere – så du (måske) kan undgå dem.

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan ser livet som iværksætter ud bag facaden? 

Kom med til en underholdende fuckup night, hvor fire iværksættere fra vidt forskellige brancher afslører deres største professionelle brølere. 

Hør historien om at træffe de forkerte valg, partnerskabsaftalen, der endte helt galt, produktet, der skulle kaldes tilbage, og alle de ting, iværksætterne ville ønske, de havde gjort anderledes – men som de også lærte en masse af. 

Du kan møde Jesper Theil fra SOUNDBOKS, Kristian Anker fra LegalHero, Stine Kondrup fra Intugreen og Lili Dreyer fra Wair – og bagefter kan du netværke med andre iværksættere, når vi inviterer til øl, snacks og sandwiches.

Dørene åbner kl. 16.30 hos Talent Garden Rainmaking. Arrangementet er gratis for alle og afholdes i samarbejde med Akademikernes A-kasse.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. 

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle