]]>

Arrangement

Iværksætternes største brølere

Hør om nogle af de bedste og værste fuck-ups fra 3 entreprenører, og se bagsiden af medaljen i en ellers poleret iværksætterverden.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Hvordan ser livet som iværksætter ud bag om oneliners, pitches og facaden af flittige, dygtige mennesker? Vær med, når 3 danske succesfulde entreprenører fortæller om deres sjove, mærkelige og større brølere i løbet af deres rejse som iværksættere.

Det bliver en sjov aften i selskab med: 

  • Jesper Theil fra SOUNDBOKS
  • Christian Dideriksen fra Howard Compliance
  • Samuel Glaes fra AVEO. 

Hør om nogle af deres fuck-ups, og bliv rustet til, hvad du selv kan komme ud for på vejen til at blive iværksætter i selskab aftens vært Mikkel Sandal Hansen.

Om Djøf Business Community

Dette event er en del af Djøf Business Community. 

Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Praktisk info

Mødet vil foregå via videotjenesten Zoom. Djøf har en virksomhedslicens og anvender Zoom proaccount. Læs mere om, hvordan Djøf anvender Zoom og læs også Djøfs privatlivspolitik for webinarer via Zoom.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle