]]>

Arrangement

Iværksætteri for begyndere

Kan du starte din egen virksomhed? Djøf og Isabella Beck Jørgensen fra konsulentvirksomheden 'VisuelKom' er gået sammen for at lave et foredrag, der skal inspirere andre til at starte egen virksomhed. Arrangementet er også for dem, som blot er nysgerrige på de tanker, processer og strategier, som der arbejdes efter, når man er ny i iværksættermiljøet.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du interesseret i at opstarte din egen virksomhed? Dette arrangement henvender sig primært til dig der er kvinde og gerne vil starte egen virksomhed, men som endnu ikke har modet eller den motiverende viden. Fra konsulentvirksomheden 'VisuelKom' vil Isabella Beck Jørgensen deltage som oplægsholder og fortælle, hvordan hun selv kom i gang med hendes konsulentvirksomhed. Hun vil fortælle, hvordan en besked fra en god veninde på telefonsvareren fik hende direkte ind på Erhvervsstyrelsens hjemmeside for at oprette sit første CVR. To uger efter var hun til møde på Christiansborg. Hun vil fortælle om de sene nattetimer, hvor hun lavede hjemmeside og research og om, hvordan hun søgte sparring hos tidligere kolleger.

Isabella vil holde fokus på, hvordan man laver en virksomhedsstrategi, styrer kommunikationen og arbejder med sin risikovillighed, når man starter selv og er på SU. Hun vil slå ned på, hvordan man holder omkostningerne nede i starten, og hvordan man får struktur og overblik, når man skal være sin egen chef.

Arrangementet afholdes som en middag for at skabe en hyggelig atmosfære og med mulighed for at netværke.

Program

Kl. 18.00 Fra telefonbesked til CVR-nummer
Kl. 18.20 Selvstændig på SU
Kl. 19.00 Pause med aftensmad
Kl. 19.25 De forskellige typer af virksomheder og SKAT 
Kl. 19.35 Den kreative proces og nye kunder 
Kl. 19.55 Kunsten i at networke og bruge LinkedIn
Kl. 20.25 Når man er ung i en støvet branche
Kl. 20.45 Spørgsmål & networking

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle