]]>

Arrangement

Iværksætterdrømme

Kom til en magisk aften på restaurant 'Fusion', hvor du kan møde iværksættere, der vil dele ud af deres råd og erfaringer om vejen til succes.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Djøf Studerende Nord inviterer dig til en spændende aften med tre oplæg fra iværksættere, der fortæller om deres vej til succes. Iværksætterne er på forskellige stadier og opererer inden for vidt forskellige brancher. Du kan møde Kristin Assad, der er uddannet cand.merc.jur fra Aalborg Universitet. Hun står blandt andet for projekterne hos Udlændingeretshjælpen og Iværksætterretshjælpen og har startet 'LegalUp', der har til formål at hjælpe andre iværksættere.

Du kan ligeledes møde skaberne bag 'Hupaip', en startup virksomhed fra Aalborg, der laver eksklusive og karismatiske lamper med humane karaktertræk. Iværksætterne bag er de to barndomsvenner Alexander og Jonas. Sidst, men ikke mindst kan du høre om 'Plant', der er en 100% plantebaseret take-away restaurant, den første af sin slags i Aalborg. Skaberen bag er Nathalie Ina Kühl, som også er COO i SushiMania Aalborg. 

Alle iværksætterne vil give dig et nuanceret indblik i hverdagen som iværksætter, og inspirere dig til at tage skridtet videre i din egen iværksætterdrøm. Hertil vil 'Fusion' byde på tapas og drikkevarer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle