]]>

Arrangement

Investér i en bedre fremtid

Hvor meget kender du egentlig til alternativ pensionsinvestering? Uanset dit svar, så tag d. 22. oktober med til 'Investér i en bedre fremtid' og hør mere. Her vil Nete Green Johannsen fortælle om virksomheden Penstable og hvorfor netop de er så anderledes end så mange andre inden for dette område.

Hvad handler arrangementet om?

Tror du også på, at vi må gentænke og forandre vores nuværende måde at tænke forretning på, hvis vi skal sikre fremtidens klima? Eller er du blot interesseret i investeringer eller disruption?

I Djøf Studerende Nord, vil vi gerne invitere til arrangementet, ‘Investér i en bedre fremtid’. I de flotte rammer hos restaurant Rørdam, vil vi i samarbejde med FinTech-virksomheden, Penstable, sætte fokus på bæredygtige investeringer. Alternative, grønne pensionsinvesteringer er netop hvad Penstable’s kernekompetence er.

Denne type investeringer skal være fremtiden, hvis vi skal nå at redde kloden, dette mener både klimaforskere og erhvervsfolk verden over. Men hvordan kan vi vide, om vores investeringer er sikre og giver afkast gennem grønne initiativer? Dette er blandt andet hvad du kan høre mere om til arrangementet. Derudover vil du blive klogere på både investeringer og hvordan en mindre virksomhed har tænkt sig at bide skeer med en af de mest pengestærke brancher i Danmark.

Så tag med og hør meget mere og tag del i en aktuel samfundsmæssig debat, hvor vi sætter fremtidens investering i højsædet.

Program

Kl. 16.00 Check-in velkomst
Kl. 16.15 Oplæg ved CMO, Nete Green Johannsen
Kl. 17.00 Pause med let mad og networking
Kl. 17.20 Spørgsmålsrunde og debat
Kl. 17.45 Afrunding og tak for i dag

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle