]]>

Arrangement

Investering & tapas

Hvad er en aktie, og hvilke fordele og risici er der ved at investere? Og hvordan kan du komme i gang med at investere? Kom med til foreningen 'FinanceLab's første arrangement, 'Investering & Tapas', hvor bankerne Nordnet og Sparinvest besøger Aarhus Universitet og besvarer disse spørgsmål.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Nordnet vil give en introduktion til aktier, obligationer og investeringsforeninger. Derudover vil de fortælle om, hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du går i gang med at investere. Her vil du blive klogere på, hvordan din risikovillighed har indflydelse på, hvordan du bør allokere dine midler. Slutteligt vil Nordnet vise, hvordan man kan investere i værdipapirer på deres platform.

 

Sparinvest har udviklet en investeringsbot, som kan hjælpe dig med at finde de rigtige investeringer til din risikoprofil. Sparinvest vil præsentere denne investeringsbot og vise, hvordan du kan komme i gang med investering på denne platform.

 

Efter præsentationerne kan du nyde tapas, vin og bobler, og der er mulighed for at stille yderligere spørgsmål til investering.

 

Program

Kl. 16.35 Velkommen
Kl. 16.45 Gennemgang af aktier
Kl. 17.30 Kaffepause
Kl. 17.45 Sparinvest
Kl. 18.15 Introduktion til Nordnet platform
Kl. 18.30 Tapas, vin og bobler

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle