]]>

Kursus

Introduktion til digital storytelling

Få indblik i metoder og værktøjer til at bruge din mobil, når du skal producerer en kort historie, som fungerer på digitale medier.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset henvender sig til dig, der hurtigt vil i gang med at arbejde med videomediet på egen hånd. Det er ikke nødvendigt at sidde i en kommunikationsfunktion, da vi er på introduktionsniveau.

 

 

På kurset får du:

  • en introduktion til at formidle historier med brug af video
  • indsigt i at planlægge og udføre en personfortælling gennem arbejdsprocesserne: Manuskript, interview, instruktion og redigering
  • arbejdet med historiefortælling. Det vil sige at tilrettelægge en historie, der formidler et budskab på en struktureret og spændende måde
  • brugt din mobil som kamera og klipperedskab til at planlægge, skyde og klippe en video, hvor en person fortæller en struktureret og spændende historie til kameraet.

Kursets indhold

Vi tager udgangspunkt i den personlige historie, hvor du lærer at fortælle en historie til kameraet. Formen kender du fra blogs og sociale medier, og den er blandt andet velegnet til videndeling, personlig branding og intern kommunikation.

Vi bruger tid på manuskriptet, hvor du får styr på din historie, så det bliver en god video på din mobil. Du arbejder med interview og instruktion, så historien bliver overbevisende og let at redigere.

Målet er, at du bliver introduceret til, hvordan du bruger video til at understøtte din kommunikation ekstern som intern. Derfor bruger vi tid på historiefortællingen og laver et manuskript inden videoerne produceres.

Afmeldingsfrist

Afmeldingsfristen er 7 dage inden kursets start. Ved senere afmelding opkræves fuld betaling.

 

Du kan se flere redskabskurser her

Praktiske oplysninger

Du skal medbringe en Android eller Apple mobiltelefon med opdateret software installeret.

Du skal have hentet/opdateret softwaren/App:

Kursets form

Kurset bygger på korte oplæg, der brydes med praktiske opgaver, hvor deltagerne arbejder med hver deres videoproduktion. Hver deltager har en video med hjem.

Se alle