]]>

Arrangement

Intelligent feedback kræver to parter

Bliv klogere på effekten af gensidig feedback i samarbejdet mellem mentor og mentee i lyset af følelsesmæssig intelligens. Kun for mentorer i Djøf.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Denne onlineworkshop for mentorer undersøger feedback i et neuroperspektiv som en kilde til gensidig udvikling i mentor-mentee-samarbejdet. Lige såvel som, at du som mentor tilbyder din mentee støtte i mentees personlige udvikling og vejen mod succes i karrieren, kan din mentee hjælpe dig med at blive mere effektiv som mentor – det er med andre ord et 'win-win' scenario.

Kernen i samarbejdet mellem en mentor og en mentee er den kommunikative feedback, som finjusterer interaktionen og bidrager til begge parters udvikling. Men der er en udfordring: Det er de færreste af os, der virkelig ønsker feedback. Især den slags feedback, der normalt beskrives som 'konstruktiv' – og som ofte er et synonym for 'svær at sluge'. Selv når vi ved, at en feedback er nøjagtig og kan stimulere til en positiv udvikling, kan det nogle gange føles som et angreb i de dybeste områder af de ældste dele af vores hjerne. 

Hvad betyder følelsesmæssig intelligens? 

Følelsesmæssig intelligens (Emotional Intelligence) spiller i denne sammenhæng en vigtig rolle. Følelsesmæssig intelligens (EI)* er en samling af adfærdsdrevne kompetencer, der hjælper os til at få det bedste ud af dem, vi interagerer med. Den følelsesmæssige intelligens har indflydelse på relationer i arbejdslivet såvel som alle aspekter af livet. Forskning viser, at følelsesmæssig intelligente mennesker opnår større succes, er gladere, roligere og bedre i stand til at håndtere stress. 
Deiric McCann giver dig på denne onlineworkshop en praktisk indføring i følelsesmæssig intelligens (EI), og hvordan kommunikative kompetencer ligger i kernen af mentor-mentee-relationen. Du får praktiske metoder til at opnå en mere følelsesmæssig intelligent tilgang til samarbejdet med mentee. 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle