]]>

Arrangement

Informationsmøde: Sådan vælger du den rette lederuddannelse

Har du svært ved at finde rundt i alle de uddannelsestilbud, der er til dig som leder? Og vil du vide mere om, hvordan du vælger et forløb, der matcher dit behov? Deltag på et gratis informationsmøde, og bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger kompetenceudvikling som leder. Du får samtidig et indblik i Djøfs forskellige lederuddannelser og -kurser.

Hvad handler arrangementet om?

Deltag uanset din ledererfaring

Du kender det måske – det kan blive et helt projekt at finde det helt rigtige lederudviklingsforløb.

Som ny leder vil du gerne finde en uddannelse, der giver teoretisk ballast og relevante ledelsesredskaber. Eller måske vil du bare føle dig mere sikker i din nye rolle og finde tilbage til følelsen af kvalitet i din leverance, som da du var en fagligt dygtigt medarbejder.

Som erfaren chef har du måske lige skiftet lederposition eller virksomhed. Du står med nye udfordringer, men en gammel erfaring. Så hvordan får du aktiveret og udviklet dine kompetencer til den nye konkrete virkelighed?

Deltag på informationsmødet om lederuddannelser og bliv klogere på, hvilken kompetenceudvikling du skal vælge i forhold til dine aktuelle behov og dine ønsker for din lederkarriere på længere sigt.

På informationsmødet får du:

  • Inspiration fra en chef, der fortæller om sine erfaringer med kompetenceudvikling i lederjobbet
  • Et overblik over forskellige typer af lederuddannelser og -kurser
  • Mulighed for at tale med undervisere fra en række af Djøfs kurser og uddannelser for ledere.

Mød undervisere fra Djøfs lederuddannelser og -kurser

Djøfs diplomuddannelse i ledelse
Med en diplomuddannelse i ledelse får du ikke bare papir på dine kvalifikationer. Du sikrer dig en kompetencegivende lederuddannelse, der udvikler dig til en komplet leder, som kan arbejde professionelt med komplicerede strategiske og organisatoriske problemstillinger. En diplomuddannelse er en fleksibel deltidsuddannelse svarende til bachelorniveau.

Stærk leder – stærkt lederskab
Kom tættere på dig selv, og hvordan du agerer under pres. Du træner at lede på tværs af forskellige organisations- og samarbejdskulturer og på tværs af generationer. Du lærer at begå dig i poliske spil, og hvordan du kan bruge dit ledelsesmandat.

Den nye leder
Få et solidt udgangspunkt til at udvikle dig selv, dine medarbejdere og dine resultater. Kurset skaber et fundament for dig, der er relativ ny leder eller ikke tidligere har taget en lederuddannelse. Du bliver godt forberedt på at træde i karakter i de ledelsesmæssige udfordringer, du møder i din nye lederrolle.

Ledertræning for unge ledere
Du er på jagt efter et utraditionelt ledertræningsforløb, som fylder din værktøjskasse med redskaber til et visionært lederskab og en effektiv og praktisk ledelse i dagligdagen. På kurset får du praktisk træning side om side med andre unge ledere, og du opbygger et stærkt netværk.

Få en personlig rådgivningssamtale om dine kursusbehov

Hvis du har behov for en individuel kompetencesamtale, har du mulighed for at hente sparring hos en uddannelsesrådgiver fra Djøfs Kurser og Uddannelser. Skriv til Charlotte Paakjær på mail clp@djoef.dk, hvis du ønsker en kompetencesamtale.

 

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle