]]>

Arrangement

Informationsmøde om 'Stærk leder - stærkt lederskab'

Få input til at løse et aktuelt ledelsesdilemma, og bliv klogere på, hvad du kan få ud af at deltage på lederudviklingsforløbet ’Stærk leder - stærkt lederskab’.

Hvad handler arrangementet om?

På informationsmødet kan du møde kursusleder Marianne Løwe fra lederudviklingsforløbet ’Stærk leder – stærkt lederskab’. Marianne giver dig et første indblik i konkrete metoder til at håndtere vanskelige ledelsessituationer, og du hører mere om, hvordan metoderne bliver foldet ud på udviklingsforløbet.

Du får input til at løse et aktuelt ledelsesdilemma

Som leder eller chef er du omgivet af rammer, vilkår og værdier i organisationen, som du godt ved, at du skal overholde og handle efter. 

Men måske oplever du, at der i virkelighedens verden er uoverensstemmelser mellem den formelle organisation, og det der reelt foregår. Måske ender du ofte i dilemmaer, som både rammer dig moralsk på værdisættet og udfordrer din holdning til, hvad der er det rigtige at gøre. 

Det er her, at ledelse bliver svært. Hvad kan du reelt gøre? Hvad har du indflydelse på? Skal du tilpasse dig? Skal du tage kampen op? 

Der er sjældent et entydigt svar. 

Med udgangspunktet i dine og de andre deltageres dilemmaer og cases giver Marianne dig eksempler på, hvordan du kan navigere i din organisation og håndtere vanskelige ledelsessituationer.

Hør mere om lederudviklingsforløbet ’Stærk leder – stærkt lederskab’

På udviklingsforløbet ’Stærk leder – stærkt lederskab’ kommer du i løbet af 8 dages træning et spadestik dybere i laget af kulturelle og politiske dilemmaer, som du kan møde i dit lederskab. 

Du får en præsentation af forløbets 4 moduler og temaer, og du hører mere om, hvordan du bliver trænet i dit forretningsfokus, din rolle som leder og din udvikling af kulturer og generationer. 

Forløbet er noget for dig, hvis du som erfaren leder vil lære at begå dig kompetent i de organisatoriske spil og sætte en tydelig retning for din enhed.

Læs mere om ’Stærk leder – stærkt lederskab

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

 

Se alle