]]>

Arrangement

Immaterialret

Har du immaterialret på dette efterårssemester, eller har du en lyst til at lære om et spændende fagområde, så er dette arrangement noget for dig. Du får en introduktion til faget, og hvorledes det anvendes i praksis fra en fagperson, og en studerende vil give fif til eksamen.

Hvad handler arrangementet om?

Kom til et spændende og lærerigt arrangement på Hotel Phønix og få et overblik over, hvorledes at ting som du kender fra din dagligdag, som eksempelvis Coca-Cola, designerstolen 'Ægget' og motoren i en Audi, har dét til fælles, at de er omfattet af immaterialretten.

Arrangementet giver dig et indblik i det super spændende retsområde som immaterialretten udgør, og hvordan man bruger det i praksis. Med arrangementet får du et forspring til eksamen, da faget bliver belyst af en fagperson og en studerende. 

Nick Lisner fra advokatkontoret Patrade fortæller, hvordan det teoretiske bliver anvendt i praksis. Endvidere vil en studerende, som har afsluttet faget, komme og give erfaringer til, hvordan du bedst kommer igennem eksamen.

Til arrangementet vil der være en let anretning og drikkevarer. 

Program

Kl. 17.15 Djøf Studerende Nord byder velkommen
Kl. 17.25 Oplæg ved Nick Lisner
Kl. 18.00 Netværkspause med sandwich
Kl. 18.30 Oplægsholder Nick Lisner forsætter
Kl. 19.15 Fif til eksamen fra en studerende
Kl. 19.30 Spørgsmål og dialog
Kl. 20.00 Arrangementet slutter

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle