]]>

Arrangement

Hvorfor forskelsbehandles +50-årige?

Din alder afgør mere, end du tror, når det glæder dine vilkår på arbejdsmarkedet. Det vil du opdage, når du i en sen alder forsøger at tegne en lønforsikring, tage et lån i banken og så videre. Vi debatterer ligebehandling og aldersgrænser med de vigtige interessenter på arbejdsmarkedet.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du klar over, hvornår din alder bliver afgørende for, om du fx kan tegne en lønforsikring, tage lån i din bolig, og hvordan din forsikringsdækning af tabt erhvervsevne ændrer sig?

Der er en række eksempler på, at alder i sig selv bliver et kriterium og sætter grænser.

Det siger det stik modsatte af ønsket om, at vi skal blive længe på arbejdsmarkedet, at pensionsalderen stiger og så videre.

På dette debatmøde tager vi fat i de vigtige interessenter, når det gælder lovgivnings- og branchemæssige fastsatte regler og diskuterer, hvad der er begrundelser for de grænser, der er, og hvad der skal til for at ændre dem.

Du kommer til at møde Bjarne Laustsen, formand for Folketingets Beskæftigelsesudvalg, Karina Ransby, underdirektør i Forsikring og Pension og Verner Sand Kirk, Danske A-kasser. Og så vil Line Baun Danielsen støbe kuglerne, da hun selv på egen krop er løbet ind i overraskende aldersgrænser.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle