]]>

Arrangement

Hvordan når vi de grønne ambitioner?

Regulering, afgifter eller kulturændring? Bliv klogere på, hvordan vi sikrer, at de grønne ambitioner ikke bliver tomme løfter sammen med Tænketanken Frej.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Skal en CO2-afgift få dig til at vælge linsegryden frem for spaghetti bolognese? Skal den animalske produktion reduceres til fordel for mere skov, eller skal vi tværtimod producere endnu mere til hele verden for mindre udledning?

Klimaet ændrer sig, og det samme gør debatten om, hvilke konkrete initiativer, der skal fremtidssikre dansk fødevareproduktion ved at gøre det mere bæredygtigt. Regulering, afgifter eller kulturændring - hvordan sikrer vi, at de grønne ambitioner ikke bliver tomme løfter?

Det spørgsmål vil vi blive klogere på, når Tænketanken Frej i samarbejde med Djøf inviterer til en debataften. Panelet vil bestå af tre forskellige klimakyndige, der er klar til at give deres bud på, hvad der skal til for at sikre, at vi lever op til de grønne ambitioner om en reduktion på 70% i 2030 og et klimaneutralt fødevareerhverv i 2050.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle