]]>

Arrangement

Hvordan arbejder du med samskabelse?

Samskabelse er en brugbar metode, der skaber rum for, at forskellige parter mødes ligeværdigt og idéudvikler eller imødegår udfordringer sammen. Forskellige ressourcer, viden og erfaringer kommer i spil, og man oplever en merværdi ved at skabe sammen. Ofte giver det bedre og mere holdbare løsninger.

Hvad handler arrangementet om?

Denne workshop er for dig, der er interesseret i at få viden om samskabelse, og måske ønsker du at bruge metoden i din jobfunktion eller gennem de frivillige fællesskaber, du er en del af.

Du bliver introduceret til:

  • Definitionen af begrebet samskabelse.
  • Hvornår metoden samskabelse er anvendelig og ikke anvendelig.
  • Faktorer, du skal tage højde for, inden du går i gang med at samskabe.
  • Handlingsskridt – hvad du konkret gør for at komme i gang.
  • Hvad du skal tage højde for i selve samskabelsesprocessen.

Målet er, at du får større indsigt i samskabelse og indblik i, hvordan du konkret kan gribe metoden an og de faktorer, du skal tage højde for og være opmærksom på, når du ønsker at samskabe.

Målgruppe
Personer, der er nysgerrige på samskabelse og tænker i at påbegynde en proces for at samskabe. Du kan fx være kommunalt eller offentligt ansat, medarbejder i en forening eller NGO eller du kan være engageret som frivillig i din fritid.

Form
Arrangementet veksler mellem mindre oplæg og øvelser. Du kan undervejs bidrage til workshoppen med kommentarer, spørgsmål og feedback på øvelser.

Program

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.10 Oplæg ved Circulus
Kl. 19.00 Netværk og let forplejning

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle