]]>

Arrangement

Hvad vi lærte om mennesker og teknologi under pandemien

"Det er tid til en mental, grøn omstilling". Sådan lyder det fra Imran Rashid, speciallæge og forfatter, der kaster lys over alt det, vi har lært om mennesker og digitalisering i løbet af de sidste års turbulente begivenheder.

Hvad handler webinaret om?

Før i tiden var vores arbejdsdag enkel at forstå: Vi tog på job, arbejdede, lukkede ned og tog hjem igen. Men coronakrisen har givet os et indblik i, hvad der sker, når arbejds- og privatlivet for alvor smelter sammen, og digitaliseringen kommer til at fylde uforholdsmæssigt meget i vores hverdag samtidig med, at menneskeligheden bliver skruet helt ned.

Men hvordan påvirker det egentlig vores fysiske og mentale sundhed, når work-life-balance i stedet bliver til en ’work-life-blender’? Og hvad betyder den nye virkelighed for dig i dit fremtidige arbejdsliv, der måske er forandret for altid?

Hvordan bliver det menneskelige perspektiv bevaret midt i det teknologiske kaos, så kerneopgaven ikke tabes af syne? Og sidst, men ikke mindst: hvordan sikrer vi sammen og hver for sig, at fysisk og mental sundhed bliver et dagligt grundvilkår og en integreret del af vores arbejdskultur og ikke blot et tilfældigt samtaleemne eller et halvårligt fokuspunkt?

Nøgleordet er ’mærkbarhed’, som også er titlen på Imran Rashids nyeste bog. I dette splinternye foredrag beskriver Imran Rashid de principper, som vi er nødt til at indrette fremtidens arbejdspladser ud fra, hvis mental trivsel, arbejdsglæde og høj produktivitet skal gå hånd i hånd.

I oplægget præsenteres du for højrelevant og brugbar viden om hjernens opbygning og om aktuel motivations- og vaneteori, så du bedre kan skabe en forståelsesramme for den situation, som vi alle befinder os i.

Du får også nogle helt konkrete råd til, hvordan du bedre kan udvikle nogle sundere og mere effektive vaner i hverdagen, som kan sikre den mentale og fysiske trivsel. Både for dig selv og de mennesker, du måtte have lederansvar overfor.

Du kan tilmelde dig arrangementet både fysisk og online. Du skal blot tilmelde dig det format, du ønsker.

Arrangementet i London finder sted kl. 18.30 GMT/London-tid, hvilket er kl. 19.30 CET/dansk-tid. Beregn venligst selv, hvornår webinaret finder sted, dér hvor du opholder dig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle