]]>

Arrangement

Hvad kan man blive som cand.merc.?

Tag med til en aften i karrierens tegn, når Djøf inviterer dig til at høre om, hvad du kan blive som cand.merc.Tre dimittender fra Aarhus BSS og en rekrutteringschef fra Ørsted vil fortælle om livet på den anden side af universitetet, og hvordan man bedst muligt kan ruste sig til det.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Er du cand.merc. studerende og i tvivl om dine muligheder, når du står klar til at forlade Aarhus Universitet med en kandidat i hånden? Bliv klogere på, hvad man kan med en cand.merc., når Djøf, i samarbejde med ’Studenterlauget’, slår dørene op til en aften, hvor vi ser nærmere på, hvilke muligheder du kan se frem til som færdiguddannet cand.merc.er.

Du kan møde tre dimittender fra Aarhus Universitet, der alle har vidt forskellige cand.merc. baggrunde. De vil hver især fortælle deres historie om livet som færdiguddannet, og hvordan de er endt på deres nuværende arbejdsplads.

Du kan også møde en rekrutteringschef fra Ørsted, der fortæller om, hvilke kompetencer og værdier de lægger vægt på, når de ansætter nye medarbejdere. Du får gode råd til, hvad der virker til en jobsamtale, og hvordan du præsenterer din ansøgning og dit cv på den bedst mulige måde.

Program

Kl. 17.00 Velkomst
Kl. 17.15 Oplæg ved en rekrutteringschef fra Ørsted (vil blive offentliggjort senere)
Kl. 18.00 Pause
Kl. 18.15 Oplæg ved dimittender
Kl. 19.00 Q&A med oplægsholdere

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle