]]>

Arrangement

Hvad fængsler dig og skaber arbejdsglæde?

FÆNGSLET danner rammen for dette utraditionelle arrangement, hvor vi giver rum og tid til fordybelse og refleksion om din arbejdsglæde.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Coronanedlukningerne har givet mange nye perspektiver på arbejdslivet. Vi vil gerne give dig tid til at tænke og mærke efter, hvordan din arbejdsglæde har det.

Et fængsel er et sted til refleksion over fortiden og fremtiden. Det er et sted, der helt naturligt er svært at komme væk fra. Men som mesterudbryderen fra FÆNGSLET i Horsens skrev på en seddel til personalet, da han havde gravet sig ud: "Hvor der er vilje, er der en vej".

Du kommer til at undersøge, hvad din vilje er, hvordan du styrker den, og hvilken vej du eventuelt skal grave. Og måske er der noget, du skal efterlade i fængslet bag de aflåste døre.

Til arrangementet bliver du guidet gennem nogle af FÆNGSLETs rum. Undervejs får du mulighed for at undersøge din arbejdsglæde gennem øvelser og refleksionsspørgsmål.

Noget af tiden skal du gå selv med dine tanker og overvejelser, og noget af tiden går du med en anden, som du kan dele og udveksle tanker med.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle