]]>

Arrangement

HR i praksis ved Keld Gryholm

Hvad er førsteklasses HR, hvor kan du gøre forskel og hvem bestemmer, hvad første klasses HR egentlig er for en størrelse? På denne spændende eftermiddagsseance får du en enestående mulighed for at blive beriget af den meget erfarne HR-praktiker Keld Gryholm, der vil øse ud af sine erfaringer i branchen.

Hvad handler arrangementet om?

Psyk Society inviterer til en unik og uforglemmelig eftermiddag i selskab med den erfarne HR-direktør Keld Vishart Gryholm, som kommer og deler ud af sine mere end 25 års erfaringer fra HR i såvel internationale som danske virksomheder. Keld har gennem sin karriere blandt andet været i ledende HR-roller i A.P. Møller/Mærsk, MAN-koncernen, LEO Pharma og er i dag HR-direktør i det kundeejede GF Forsikring, som har en helt unik position på det danske forsikringsmarked.

Keld er praktikker og har en god CBS-teoretisk uddannelse bag sig (HD-O). Kom og lyt til praktikeren, der blandt andet vil fortælle om:

  • Samarbejdet mellem HR og forretningen
  • Hvordan HR udøves i praksis
  • Erfaringer og gode råd om, hvordan HR kan positionere sig strategisk, taktisk og ikke mindst operationelt.

Keld Vishart Gryholm vil tage dig på en rejse gennem alle de kendte HR-discipliner, og hvordan de virker i HR-værdikæden i relation til rekruttering, udvikling og afvikling.

Sidst, men ikke mindst vil Keld fortælle om, hvilke udfordringer du som nydimitteret HR-teoretiker kan støde på samt hans anbefalinger med, hvordan man kan håndtere disse.

Velkommen til en forhåbentlig uforglemmelig og spændende eftermiddag i HR-praktikerens tegn den 8. november 2018.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle