]]>

Arrangement

Hold fast på dine talenter under barsel

I samarbejde mellem Djøf, HR7 Erhvervspsykologi, barselsnetværket Inspired Beyond Babies og Potential Company sætter vi fokus på hvordan virksomheder kan fastholde talentfulde medarbejdere under barsel, både til gavn for medarbejderen og virksomheden.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Barselsorloven er en af de største klodser om karrierebenet for kvinder og også en voksende gruppe mænd. Uvished og mangel på kommunikation betyder, at mange medarbejdere bliver fanget i en følelse af ambivalens før, under og efter barslen. Det medfører, at organisationer i høj grad mister deres talenter, mens de er på barsel.

Faktisk skifter 40% af talenterne job under eller umiddelbart efter barslen, mens 56% af de, der bliver, mister gnisten for jobbet så meget, at de overvejer at skifte job.

Omvendt kan en målrettet indsats betyde, at talenterne føler sig mødt og tager et aktivt valg om at blive. Således ville 40% af dem, der sagde op, have overvejet at blive, hvis kommunikationen med deres arbejdsgiver havde været bedre.

I denne minikonference dykker vi ned i løsningsmuligheder på problematikken igennem tre perspektiver: samfundsperspektivet, det personlige perspektiv, og virksomhedsperspektivet. Dette sker med moderator Anne Sophia Hermansen ved roret.

Konferencen er et samarbejde mellem HR7 Erhvervspsykologi, barselsnetværket Inspired Beyond Babies og Potential Company.

Konferencen henvender sig til dig der arbejder direkte eller indirekte med barsel, Inclusion & Diversity, Talent Acquisition og HR.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle