Arrangement

Highlights fra Davos

Vær med, når Thomas Larsen, kommentator på Berlingske, og Jakob Askou Bøss, strategidirektør i Ørsted, giver dig et enestående indblik i de globale dagsordner, der vil præge verden og dermed din organisation fremover.

Morgenmøde

Hvad handler arrangementet om?

Gå ikke glip af årets første CfL-briefing, hvor Thomas Larsen og Jakob Askou Bøss tager dig med bag kulisserne i World Economic Forum og uddrager de vigtigste konklusioner fra topmødet blandt verdens magtelite. Topmødet bliver afviklet hvert år i den schweiziske bjergby Davos, og intet andet sted i verden er så megen økonomisk og politisk magt samlet på ét sted på én gang. Men hvad foregår der egentlig på World Economic Forum, og hvad betyder det for din organisation?

Thomas Larsen har deltaget på topmødet igennem en årrække, og få er som ham i stand til at uddrage, hvad vi kan lære af Davos, og hvad konsekvenserne er for danske virksomheder.

Glæd dig til at høre Thomas Larsens udlægning, og glæd dig til at møde Jakob Askou Bøss. Vi ved allerede nu, at klimaforandringer bliver et af de store temaer i Davos. Hvad betyder det for Ørsted og for Danmark?

Samarbejde om bedre tilbud til ledere

Dette arrangement er lavet i samarbejde med CfL.

CfL og Djøf har en fælles målsætning om at udbyde de bedste og mest relevante kurser og arrangementer. Derfor har CfL og Djøf de sidste to år samarbejdet om at udvikle relevante kvalitetsydelser til ledere fra både private og offentlige virksomheder og organisationer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle