]]>

Arrangement

Har politikernes reformstorm blæst os omkuld?

Djøf inviterer til politisk torsdagsbar om reformhastighed.

Hvad handler arrangementet om?

Skiftende regeringer har i det seneste årti trådt reformspeederen i bund. Det har ført til store, politiske forandringer på kort tid. 

Nogle reformer har været rettidige, gjort Danmark stærkere og banet vejen for ny og bedre velfærd. Men har reformiveren og hastigheden af dem - især når én reform er landet pladask oven på en anden - også skygget for kvaliteten? Og bør foden nu løftes fra reformspeederen, eller er er der behov for at sætte endnu mere fart på reformerne?

Djøf har for første gang stillet disse spørgsmål til de offentligt ansatte, og analysens resultater præsenteres til torsdagsbaren. Herefter vil et panel af toppolitikere debattere analysens resultater og disse spørgsmål. Altsammen modereret af journalist og moderator Tine Gøtzsche.

Arrangementet er samtidig den officielle lancering af Djøfs nye analysepublikation – ”§20 – Djøf Dokumentation”. Den 20. i hver måned tager Djøf aktuelle temaer op og bidrager med ny viden i bestræbelserne på at finde løsninger på samfundsudfordringer.

Fra klokken 15.00 til 15.45 er der hårdtslående politisk debat om reformhastighed med Morten Østergaard (tidl. minister, nuværende formand for De Radikale Venstres Folketingsgruppe), Mai Mercado (tidl. minister, nuværende gruppeformand for Det Konservative Folkeparti), Henning Thiesen (formand for Djøf) og Martin Ågerup (direktør i Cepos). 

Vi glæder os til at se dig. Vi serverer en drink/øl til arrangementet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle