]]>

Arrangement

Grundlæggende projektledelse for advokater

Klienter efterspørger i stigende grad evner og erfaring inden for projektledelse blandt advokater og advokatfuldmægtige. Få grundlæggende færdigheder inden for projektledelse og et indblik i, hvordan du kan bruge det i din daglige rådgivning.

Hvad handler arrangementet om?

Advokater og advokatfuldmægtige skal ikke længere bare levere juridisk rådgivning, men også styre komplekse projekter for klienter.

For mange advokater og advokatfuldmægtige er projektledelse noget, der gøres uden en fast metodisk tilgang. Dette kan gøre det unødvendigt ressourcekrævende for både advokat og klient og i værste fald medføre tidspild og frustration for begge parter.

Dette kursus giver dig en introduktion til projektledelse, som kan bruges, uanset om du skal tilrettelægge komplekse retssager eller complianceprogrammer, udfærdige omfangsrige kontrakter, styre konkursboer eller tackle andre faglige udfordringer og projekter i din hverdag.

På kurset i grundlæggende projektledelse vil en erfaren projektleder introducere dig for nogle de vigtigste redskaber og begreber indenfor projektledelse, samt de roller som advokater og andre kan indtage i projekter.

Derudover vil en erfaren advokat og partner, der er vant til at bruge projektledelse i sit daglige arbejde, give dig indblik i, hvordan du kan bruge projektledelse i praksis.

Kurset er funderet i anerkendte projektledelsesmetoder, men fokuserer hovedsageligt på at give en introduktion til den praktiske anvendelse og integration af konkrete redskaber, som du som kursusdeltager kan benytte med det samme.

I den indlagte pause vil Djøf Advokat byde på lidt mad og noget at drikke, og der vil være mulighed for at tale og sparre med andre advokater og advokatfuldmægtige.

Kursusbevis

Der udstedes kursusbevis for din deltagelse i dette kursus svarende til tre kursuslektioner, som giver mulighed for at søge Advokatsamfundet om godkendelse som en del af den obligatoriske efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige. 

Dit udbytte af arrangementet

Kurset giver dig en introduktion til at lede projekter samt viden om, hvordan advokater og advokatfuldmægtige kan bruge projektledelse i deres hverdag. Med fra kurset får du praktiske værktøjer i bagagen og kan på den baggrund begynde at lede projekter på din arbejdsplads mere sikkert og effektivt.

Om oplægsholdere

  • Esben Dalskinn er projektledelseskonsulent med mange års erfaring med en lang række projektledelsesmetoder- og tilgange. Han arbejder til daglig hos Implement Consulting og har tidligere erfaring med projektledelse fra TDC og YouSee. 

    Esben har kompetencer indenfor klassiske projektledelsesmetoder såsom PRINCE2 og IPMA samt agile metoder som SCRUM og Half-Double; som alle har relevans for advokater og advokatfuldmægtige. Esben har desuden erfaring med at undervise i projektledelse, herunder bl.a. undervisning af advokater.
  • Thomas Munk Rasmussen er advokat og partner hos Bech-Bruun, hvor han leder afdelingen for Compliance & Investigations, som blandt andet står for at organisere og koordinere complianceprogrammer på tværs af Bech-Bruuns faggrupper. Dette indebærer, at Thomas og hans medarbejdere ofte arbejder med projektledelse. 

    Han rådgiver desuden danske og udenlandske virksomheder om markedsføringsret, persondataret, håndhævelse af immaterielle rettigheder, e-handel og varemærker. Derudover rådgiver han om it-retlige emner, herunder internetkrænkelser og indgåelse af kontrakter på kunde- og leverandørsiden. 
    Thomas har i en årrække holdt seminarer og undervisningsforløb for virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Derudover har han som ekstern lektor undervist i it- og persondataret på Københavns Universitet, hvor han også har været manuduktør i formueret.


Oplysningsforpligtelse

Når du tilmelder dig hos Djøf, har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med lovgivningen. Læs mere i Djøfs Privatlivspolitik.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle