]]>

Arrangement

Grøn omstilling i fødevarer og landbrug

Hvilke konsekvenser får EU's nye landbrugsreform og den politiske aftale om grøn omstilling for dansk landbrug og fødevaresektor?

Hvad handler arrangementet om?

Der er i Danmark lavet en bred politisk aftale om grøn omstilling af dansk landbrug, og der er vedtaget en ny landbrugsaftale i EU for perioden 2023 til 2027.

Begge aftaler forventes at give betydelige ændringer for hele landbrugs- og fødevaresektorens økonomiske og produktionsmæssige rammevilkår. Hvilke virkninger kommer de nye aftaler til at få for de øvrige sektorer i Danmark?

Vi kommer ind på, hvordan ændringerne afledt af den grønne omstilling i de øvrige sektorer vil komme til at påvirke landbrugs- og fødevaresektoren, og hvad det er for en produktionsmæssig og økonomisk virkelighed, som landbrugs-og fødevaresektoren kommer til at se ind i indtil 2030.

Hvordan ser landbrugs- og fødevaresektoren ud i 2030 med de nuværende politiske aftaler og målsætninger - er der behov for justeringer indtil 2030? Giver de politiske aftaler og målsætninger nye muligheder, og hvordan ser vi på bæredygtighed i 2030?

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle