]]>

Arrangement

Grøn karriere med mening

Den grønne omstilling har brug for dig og dine kompetencer. Hør om grønne jobmuligheder og bliv klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Dato og sted

07. december 2022
København K

Varighed

08:30-10:30

Pris

Gratis
For alle

Hvad handler arrangementet om?

Start din dag med et grønt møde i vores nye lokaler på Nørre Voldgade 106. Vi har inviteret nogle af markedets førende grønne profiler til at fortælle om deres job, kompetencer og hvor behovet er for nye medarbejdere. Hør, hvilke jobmuligheder der er for en djøfer og benyt lejligheden til at blive klogere på, om det matcher dine kompetencer og karrieremæssige planer.

Du kan være med til at mindske C02 aftrykket og skabe bæredygtige løsninger til gavn for os alle, men der er mange andre fordele ved at arbejde med den grønne omstilling.

At arbejde med bæredygtige løsninger betyder nemlig, at du arbejder på tværs af fagområder og indgår i faglige fællesskaber, der skaber helt nye og unikke karrieremuligheder for mange djøfere. 

Vi kan se, at medlemmer skifter mellem sektorer, afdelinger og arbejdspladser og derved får skabt en mobilitet på tværs af fagområder, fordi bæredygtigt arbejde handler om skabe fælles løsninger.

På mødet vil du få et indblik i, hvordan virksomheder arbejder strategisk med grøn omstilling, verdensmål og cirkulærøkonomi. Vi giver også gode råd til, hvad du skal vide for at arbejde med grøn omstilling.

'Grøn vækst kan skabe op til 42.000 nye grønne job i Greater Copenhagen i 2035 i forhold til i dag.' – Kilde: Gate 21 

Flere og flere virksomheder har netop fokus på CO2 -reducering, bæredygtighed, energieffektivitet og miljøvenlige tiltag som en del af deres vision eller forretningsgrundlag. Den opgave kan du være med til at løfte.

Job, bæredygtighed, cirkulær økonomi og ansvar – går hånd i hånd. Der er meget stor politisk bevågenhed og mange nye jobs til djøfere. Men vi skal i gang med de grønne initiativer. Der skal gøres noget nu og du kan være med.

Vi bygger lige nu en helt ny hjemmeside. Du kan derfor se Grøn karriere med mening i vores nye design.

Oplægsholdere

Anne Bach Waagstein

Anne Bach Waagstein
Formand for Djøf Privat

Anne Bach Waagstein er ansat hos Poul Schmith/Kammeradvokaten, hvor hun er chef for samfundsansvar og kommunikation. Hun er med til at drive blandt andet firmaets bæredygtigheds- og ESG-dagsordener (herunder strategier og indsatser på tværs af klima, diversitet og inklusion, arbejdstagerrettigheder, antikorruption, CSR med videre) samt intern og ekstern kommunikation.
Sofus Rex

Sofus Rex
Direktør, Gate21

Mikkel Minor

Mikkel Minor
Bæredygtighedsansvarlig, LB Forsikring / LB Foreningen

Pris og praktisk info

 • Pris
 • Ikke-medlemmer
  Gratis
 • Medlemmer
  Gratis
 • Arrangementets referencenr.
 • 37149
 • Frist
 • Tilmeldingsfrist
  5. december 2022 kl. 12:00
 • Yderligere info, kontakt
 • Ann-Christina Møller

  Ann-Christina Møller
  Karrierekoordinator
  karriere@djoef.dk
  33 95 99 28

 • Moderator
 • Thomas Kantsø

  Thomas Kantsø
  Chefkonsulent, Djøf

 • Behandling af personoplysninger
 • Når du deltager i et arrangement hos Djøf, behandler vi nogle personoplysninger om dig. Du kan læse mere om Djøfs behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik.

Se alle