]]>

Arrangement

Ginsmagning - en aften med dansk gin

Få et spændende indblik i den danske ginscene.

Hvad handler arrangementet om?

Tag med Djøf Advokat på opdagelse inden for den danske ginscene, hvor vi smager på en række af de bedste, nyeste og mest spektakulære danske ginner.

Djøf Advokat byder velkommen til et nyt socialt arrangement, når vi i samarbejde med Skjold Burne Vinhandel afholder en spændende ginsmagning med nogle af de bedste ginner fra Danmark.

Skjold Burne Vinhandel på Østergade 1 i København har en stor forkærlighed for gin, der virkelig kommer til udtryk, når man ser de mere end 80 forskellige ginner, som pryder hylderne i butikken.

Denne aften har Skjold Burne Vinhandel lovet at besøge Djøfhuset og levere en ekstraordinær ginsmagning, når butikschef Jesper Ewald vil lede os igennem hele otte spændende danske ginner lavet på forskellige botanicals. Og som vi får lejlighed til at smage både rene og ledsaget af isterninger, tonic og forskellige typer garnish, der komplimenterer de danske ginner, og således gør det muligt at opleve deres potentiale som gin og tonic.

Sideløbende med ginsmagningen, hvor deltagerne bliver præsenteret for nye og spændende smagsoplevelser baseret på gin, vil Jesper Ewald give deltagerne en introduktion til historien bag gin, dens kendetegn og produktion og de seneste tendenser fra den danske ginscene.

Alle kan være med denne aften, uanset om du er erfaren i ginnens verden, om du nyder en gin og tonic i ny og næ eller er hel nybegynder. Både under og efter ginsmagningen vil der være rig mulighed for at netværke med hinanden.

Der vil efter arrangementet også være mulighed for at erhverve de ginner, som vi har smagt i løbet af aftenen, til en yderst fordelagtig pris. 

Pris

Djøf Advokat yder som sædvanligt et flot tilskud til arrangementet, og deltagerbetalingen er derfor kun 100,00 kr. pr. person. Beløbet skal betales på dagen enten kontant eller via MobilePay.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle