]]>

Arrangement

Gift med karrieren?

Hvor meget er du gift med karrieren? Ønsker du overhovedet at være det – og på hvilke betingelser? Vær med, når Le Gammeltoft og hendes spændende gæster sætter fokus på den første tid i et ungt menneskes karriere.

Hvad handler arrangementet om?

Le Gammeltoft er lidt af et fænomen som iværksætter. Hun har oplevet både personlig og arbejdsmæssig succes – ligesom hun også er stødt på gevaldige udfordringer i forhold til stress og balancen mellem arbejde, karriere og privatliv. Udover det er hun en stor menneskekender – og altså den perfekte samtalepartner til at stille spørgsmålet ’Er du gift med karrieren?’.

Vi har fundet 2 gæster til at tale med Le om deres erfaringer og overvejelser om, hvordan de begge tidligt i deres arbejdsliv har forholdt sig til, hvordan man balancerer et arbejdsliv.

Vi kommer ind på:

Når løn ikke er alt - fredag den 28. oktober kl. 15.30-17.00

Victoria Sobocki er jurist og arbejder som konsulent hos Deloitte. Victoria er gået målrettet efter et job, der ikke er 37 timer, for at have tid til mere end bare arbejde. Hvad ligger der af valg og overvejelser om løn og livsstil i den tilgang til arbejdsliv?

Hvordan håndterer du balancen i det grænseløse arbejdsliv? - fredag den 28. oktober kl. 17.30-19.00

Anne Katrine Schjønning er direktør i advokatkontoret Molt Wengel og drivkraften bag firmaets ambition om at skabe en arbejdsplads, hvor man får energi af at være på arbejde. Det arbejder hun blandt andet med via metoder, der gør, at medarbejderne er effektive, når de arbejder, og kan holde fri, når de holder fri. Målet er at skærpe den strategiske rådgivning og reducere spild – ikke kun til gavn for kontoret men for hele byggebranchen. En positiv bivirkning ved tilgangen er, at kontoret nu går på weekend hver fredag kl. 12.00.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle