]]>

Arrangement

Gør dig attraktiv for arbejdsmarkedet

Hvordan giver man det bedste førstehåndsindtryk? Hvordan sælger man sig bedst muligt til en jobsamtale? Hvad kan man gøre for at forbedre sine jobmuligheder? Vi giver dig en unik mulighed for at svare på blandt andet disse spørgsmål og få konkrete værktøjer til, hvordan du lander dit næste job.

  • Hvordan giver man det bedste førstehåndsindtryk?
  • Hvordan sælger man sig bedst muligt til en jobsamtale?
  • Hvad kan man gøre for at forbedre sine jobmuligheder?

Vi giver dig en unik mulighed for at svare på blandt andet disse spørgsmål, og få konkrete værktøjer til hvordan du lander dit næste job.

Vi har fået Martin fra Cand+ til at komme og dele ud af sin viden. Han er partner i Cand+, og har haft flere end 100 studerende til samtale og har matchet utallige kommunikationsstuderende med fede virksomheder, så han ved hvad der rør sig og efterspørges i kommunikationsbranchen.

Det bliver en workshopbaseret dag med fokus på førstehåndsindtryk, jobsamtale samt den gode kandidat med speciel fokus på kommunikation og markedsføring. For at I får allermest ud af arrangement, skal I påklæde jer sådan, som I ville gøre, hvis I skal til jobsamtale.

Der er en begrænsning på deltagerantal, og det er først til mølle princippet. Så tag din studiekammerat under armen og tilmeld jer i dag. 

Program

Kl. 17.00 Velkomst ved UngKom Nord
Kl. 17.05 Workshop med Martin Lie
Kl. 19.00 Spørgsmål og netværk
Kl. 19.30 Arrangementet slutter

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle