]]>

Arrangement

Gør det umulige - samarbejde på tværs af siloer

Fyraftensmøde for dig, som er involveret i at skabe bedre samarbejde på tværs af organisationen. Kom og få de 9 bedste råd om hvordan udfordringerne tackles og samarbejdet understøttes.

Hvad handler arrangementet om?

Fremfærd inviterer til fyraftensmøde om samarbejde på tværs af organisationen. En ny tilgang har givet borgerne mere ansvar og indflydelse, og det motiverer dem til at handle mere aktivt i forhold til at komme videre i deres liv – mod uddannelse eller arbejde og væk fra fx misbrug og passivitet. Det kræver samarbejde på tværs af afdelinger og lovkomplekser.

På mødet kan du høre om Sorø Kommunes gode erfaringer med samarbejde på tværs om aktivitetsparate borgere, hvor Søren S. Kjær, kommunaldirektør og vicekommunaldirektør Maj Buch i Sorø fortæller, hvorfor man satte initiativet i gang, og hvordan man har fået samarbejdet til at spille. De bliver suppleret af Kasia Vad, tidligere projektleder i Sorø Kommune.

Endvidere vil Kasia Vad, nu projektleder i Kalundborg Kommune sammen med direktør i Kalundborg Kommune, Søren Ole Sørensen fortælle, hvordan de forbereder et lignende tiltag i Kalundborg Kommune.

Kom og bliv inspireret af de lærerige erfaringer og få mulighed for at diskutere med oplægsholdere, andre ledere og konsulenter fra den kommunale verden.

Fremfærd er et samarbejde mellem parterne på det kommunale arbejdsmarked om at udvikle velfærdssamfundets kerneopgaver – læs mere om Fremfærd på deres hjemmeside.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle