]]>

Arrangement

Gældskrise i Afrika?

Foreningen 'STUKO' inviterer i samarbejde med Djøf til debat med fokus på Ghana og Afrika som potentielle eksportmarkeder for Danmark. Arrangementet gør dig klogere på Eksportkreditfondens rolle og den potentielle gældskrise, der er ved at udspille sig i Afrika.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

På arrangementet får du viden om Ghanas økonomiske situation, og om hvilke udfordringer landet står overfor, fx risikoen for en kommende gældskrise. Christian Dahl Winther fra Eksportkreditfonden leverer kyndig indsigt i Ghanas potentiale som eksportland set fra et dansk perspektiv. 

Den tidligere praktikant fra Danmarks Ambassade i Ghana Josephine Vækkemose, kommer på  besøg, og hun vil komme ind på nogle af problemstillingerne og udfordringerne, hun oplevede, da hun var i Ghana.

Hvis du interesserer dig for udviklingsøkonomi og ønsker at få en bedre forståelse for de økonomiske forhold i Ghana, er arrangementet lige noget for dig. Arrangementet bliver holdt af foreningen 'STUKO' i samarbejde med Djøf i forbindelse med polit-studiets årlige studietur.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle