]]>

Arrangement

Future of Econ

Foreningen 'Kritiske Politter' inviterer, i samarbejde med Djøf, til dette års konference, der sætter fokus på fremtidens økonomi og emner som Big Data, Artificial Intelligence og klima.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Fremtiden har meget at byde på, og kommer til at påvirker alle i samfundet både på godt og ondt. Der kommer nye måder at tænke og arbejde på. Nye udfordringer og med det nye muligheder. Men hvad betyder det for os som økonomer? Og hvordan finder vi vores plads i en verden i konstant forandring? Hvilke udfordringer kommer vi til at møde, og hvilke redskaber kommer vi til at have til rådighed.

For femte år i træk inviterer foreningen 'Kritiske Politter', i samarbejde med Djøf, til en økonomisk konference om fremtidens økonomi og økonomers fremtidige rolle.

På konferencen bliver der lagt op til en lærerig dag med spændende oplæg og debatter. Vi byder på en bred vifte af danske økonomiske tænkere og eksperter, der vil gøre dig klogere på, hvad vi kan forvente os af den nærmeste fremtid. Der vil være forplejning undervejs.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle