]]>

Arrangement

Frivillighed i fokus

Det er fedt at blive frivillig, hvis nogen skulle spørge. Tag med den 24/10 og mød UngKom Nords bestyrelse over en øl og find ud af, hvorfor det egentlig er så fedt. Vi deler vores anekdoter med jer om, hvordan frivilligt arbejde har hjulpet os både personligt, socialt og på arbejdsmarkedet.

Debat

Hvad handler arrangementet om?

Det er fedt at blive frivillig, hvis nogen skulle spørge. Tag med onsdag den 24/10 og mød UngKom Nords bestyrelse over en øl og find ud af, hvorfor det er så fedt. Hvorfor skal man være frivillig? Vi deler vores anekdoter med jer om, hvordan frivilligt arbejde har hjulpet os både personligt, socialt og på arbejdsmarkedet. Forhåbentlig kommer I herfra med en større motivation, en lyst til at være en del af noget større. 

Vi indbyder til en uformel stemning, hvor I kan vende faglige eller ikke-faglige emner med hinanden, mens I rafler eller bare hænger i baren. Vi kan altid bruge flere hænder i UngKom Nord, så vi håber selvfølgelig, at nogle af jer har lyst til at blive en del af vores organisation og være med til at forme Aalborg som en fed studieby.

 

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle