]]>

Arrangement

Frivillighed - netværk og kompetencer

Overvejer du at blive frivillig? Kom og mød fire inspirerende studerende, der alle har det til fælles, at de er frivillige.

Hvad handler arrangementet om?

Studie, bøger, job, venner, rejser og skal man nu også være frivillig? Kom og mød fire inspirerende studerende, der alle har det til fælles, at de er frivillige.

First up er Sofie, der har scoret både studiejob og praktikplads på Christiansborg på grund af hendes frivillige engagement ved Danmarks Socialdemokratiske Ungdom. Ud over det, har hun for nyligt kastet sig ud i nye udfordringer og har været med til starte foreningen Frit Forum CBS. Foreningen arrangerer debatter, og har senest haft besøg af Mogens Lykketoft.  

Vores anden studerende er Laura fra Female Invest. Foreningen er både på KU og CBS og inviterer til investeringsevents, hvor særligt kvinder opmuntres til at gå i krig med at investere. Her er plads til nybegyndere som garvede, og alle kan gå hjem med tips og tricks til at komme i gang med investering. Senest har Laura i fælleskab med teamet været med til at skrive bogen 'Klar - parat - investér'.

Derudover kommer Anne Kathrine fra PSYK Society på CBS. Hun vil komme ind på det at være studenterforening direkte rettet mod eget studie. PSYK Society er en paraplyorganisation, der både rummer festudvalg, fodboldhold, academic og eventmagere. Foreningen afholder arrangementer med fokus på det gode studieliv og karriere med HA(psyk.) faglighed. Hun vil også stille skarpt på, hvorledes netværk og nye bekendtskaber spiller en stor rolle i det at være frivillig.

Sidst, men ikke mindst, får vi besøg af Alfonso, der af flere omgange har været tutor og buddy på Copenhagen Business Academy. Alfonso er udenlandsk studerende og vores engelske indslag, han vil derfor komme ind på, hvordan frivilligheden blandt andet har givet bredt netværk, muligheder i form af job og venner som ny København. Han er senest blevet ambassadør for sit studie og vil det næste år sidde bag skolens nye app, han vil kunne findes på deres sociale medier samt at møde som repræsentant til diverse arrangementer.

Program

Kl. 17.00 Velkomst ved Djøf Studerende Hovedstadens netværk
Kl. 17.15 Oplæg om frivillighed, netværk og jobmuligheder
Kl. 17.40 Q&A ved frivillige studerende
Kl. 18.10 Pause og en bid mad
Kl. 18.20 Mød dit netværk - networking
Kl. 19.00 Farvel og tak

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle