]]>

Arrangement

Fremtidens kommunikationsrådgiver 2018

Deltag i konferencen og bliv en vigtig del af diskussionen om fremtidens kommunikationsrådgivning via spørgsmål, debat, samtaler og networking.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Digitalisering. Co-creation. Fake news. Autenticitet. SoMe. Big data. 

Der er nok at forholde sig til som kommunikationsrådgiver i moderne virksomheder og organisationer, der ønsker at være på forkant med kommunikationen. Så hvad kendetegner en effektiv kommunikationsrådgiver anno 2018? Og hvilke krav vil der blive stillet til den professionelle kommunikatør om få år? 

På konferencen møder du flere af branchens mest erfarne kommunikationsrådgivere, som giver et indgående indblik i deres hverdag som professionelle rådgivere. Du møder også toplederen, som fortæller, hvad han efterspørger hos en rådgiver. Endelig fortæller kommunikationsforskere om den nyeste forskning inden for kommunikationsrådgivning og giver bud på, hvad kravene til fremtidens rådgiver er. 

Konferencen er åben for alle interesserede. Konferencen er en del af aktiviteterne knyttet til forskningsprojektet 'Fremtidens Rådgiver', som huses på KU og ledes af lektor Gitte Gravengaard. 

Læs mere om projektet 'Fremtidens rådgivere'

Konferencen er arrangeret i et samarbejde mellem K1, Københavns Universitet og Djøf.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle