Arrangement

Fremtidens forventninger til kommunikatører

Foredrag og debat med Kasper Hülsen.

Eventpuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kommunikation bliver et stadig vigtigere parameter i virksomheders og organisationers jagt på at opnå strategiske målsætninger. Det stiller også nye krav til de professionelle kommunikatører. På den ene side udvikler kompleksiteten i kommunikationsfeltet sig hurtigere end nogensinde før med sammensmeltninger af PR, kommunikation, marketing, sociale medier, HR med videre, og på den anden side øges kravene til kommunikatørens forretningsforståelse og toplederrådgivning.

Fremtidens kommunikatører skal favne begge dele for at opretholde og udvikle sin centrale position i virksomheder og organisationer. Man skal være såkaldte T-profiler, der både besidder bred forretningsindsigt og strategisk overblik, og samtidig have dybe faglige kompetencer inden for sit eget felt.

Med udgangspunkt i en række nyere analyser, vil Kasper Hülsen sætte fokus på de udfordringer, som kommunikatører står over for, og samtidig give nogle konkrete bud på, hvordan man selv begynder rejsen mod at blive den eftertragtede T-profil.

Arrangementet er åbent for alle interesserede. Også ikke-medlemmer. Du er velkommen til at tage en ven eller kollega med. Husk blot at tilmelde jer her på siden.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle