]]>

Arrangement

Fremtidens beskæftigelsespolitik?

Fremtiden for ledige? Arbejdsmarkedspolitiske indsatser må afspejle udviklingen i samfundet. Når fremtiden byder på langt færre fastansættelser og mange flere skiftende opgaver, må det også tænkes ind i det, der gøres for at hjælpe ledige i job. Kom og debatter, hvad der kan gøres.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

Fremtidens arbejdsmarked synes blandt andet at være karakteriseret af, at det faste 8 til 6-job vil være mindre dominerende, at mange af os vil opleve mange sekventielle ansættelser af kortere varighed, og at vi skal kunne flekse mellem at være ansat, egen projektmager, ”arbejdsgiver” for andre projektmagere, sælger af egne kompetencer ind i andres projekter og så videre.

Når de scenarier nærmer sig, må vores arbejdsmarkedspolitik også tilpasses. Denne debat ønsker at fokusere på, hvad der ligger i pipeline for os alle sammen som fremtidens medarbejdere, og hvad vores politikere tænker om den beskæftigelsespolitik, der skal følge den udvikling, der sker på arbejdsmarkedet - også om 5-10 år.

Vi har inviteret nogle lokale aktører og et perspektiv udefra til at diskutere både de store linjer, men også de lokale initiativer, der skal bakke op om udviklingen i beskæftigelsen i Nordjylland. Vi håber, at du vil deltage i en forhåbentlig livlig og perspektiverende debat om også din egen fremtid på arbejdsmarkedet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle