]]>

Arrangement

Fredagscafé for ledere

Savner du muligheden for en fredagscafé, hvor du kan vende ugens arbejdsrelaterede emner med andre ledere i et rum med uformel dialog?

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

I hverdagen kan det måske være svært at finde tid til inspiration og netværk.

Har du lyst til at diskutere succeser, udfordringer eller andre spørgsmål, der er dukket op i løbet af ugen med andre ledere? 

Tanken bag dette nye initiativ er at skabe et fagligt fællesskab, hvor der er overskud til refleksion over ugen, som er gået og ny inspiration til ugen, der kommer. Et uformelt forum, hvor der er tid til eftertanke og dialog.

Et eksempel på til en snak imellem os kunne være erfaringerne fra corona-nedlukningerne:

Under corona har vi lært en masse om at arbejde hjemme. Vi har lynhurtigt måttet omstille os til et nyt arbejdsliv, der i høj grad foregik bag skærmen langt væk fra kollegerne. Hjemmearbejde kan give ro og reducere stress.

Men hvordan udnytter vi de nye muligheder, uden af det går ud over sammenhængskraften på arbejdspladserne? Hvordan kan man som leder understøtte relationerne på en arbejdsplads og motivere den enkelte medarbejder samtidig med, at man udnytter de muligheder, der ligger i hjemmearbejdet? Hvordan kan man fastholde og udvikle samarbejdsfladerne til kolleger?  

Vi håber, at vi får skabt så gode samtaler, at vi får lyst til at mødes igen til en ny fredagscafé eller måske et netværk med flere cafémøder.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle