]]>

Arrangement

Fra abstrakt akademia til konkret hverdag

Djøf og Foreningen for Folkesundhedsvidenskab sætter fokus på og inviterer til faglig sparring og refleksion om brobygning fra abstrakt akademia til håndgribelig hverdag.

Idépuljen

Hvad handler arrangementet om?

I vores moderne samfund går vi meget op i, at vi baserer vores social- og sundhedsvidenskabelige praksis på evidens og den seneste forskning. Men hvordan sikrer vi bedst, at forskningsbaseret viden bliver omsat til en meningsfuld praksis, der kommer borgerne til gode?

Ved dette arrangement sætter Djøf og Foreningen for Folkesundhedsvidenskab fokus på netop dette emne, når vi sammen indbyder til faglig sparring og refleksion om brobygning mellem abstrakt akademia og håndgribelig hverdag.

Mød andre, der ligesom dig har en uddannelse indenfor eller arbejder med folkesundhed.

Andre arrangementer skabt af foreningen

Tilmeld dig også:

Om Foreningen for Folkesundhedsvidenskab

Foreningen for Folkesundhedsvidenskab er en kandidatforening for studerende og færdig­uddannede kandidater i folkesundheds­videnskab. Foreningen for Folkesundhedsvidenskab sætter fokus på den folkesundheds­videnskabelige faglighed via forskellige sociale og faglige netværksarrangementer, hvor vi lærer nyt og mødes på tværs af årgange. Foreningen er også en fraktion under det tværfaglige, videnskabelige selskab Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål er at arbejde for at fremme befolkningens sundhed, forebygge sygdom, begrænse konsekvenserne af sygdom og mindske sundheds­forskellene mellem forskellige grupperinger i samfundet.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle