]]>

Arrangement

Forventninger til USA's midtvejsvalg

Djøf New York har inviteret Louis Funder, DI's chef i USA, til at give sit bud på valgresultatet af USA's midtvejsvalg og konsekvenserne for det internationale samfund - og for Danmark.

Hvad handler arrangementet om?

"Nu igen", vil mange sikkert tænke.

Til november skal USA igen til valgurnerne, når det amerikanske midtvejsvalg afholdes sammen med en række vigtige guvernørvalg. Som navnet indikerer, finder valget sted midtvejs i præsident Joe Bidens valgperiode, og der er en forventning om, at demokraterne mister deres snævre flertal i Repræsentanternes Hus og Senatet.

Dermed er udsigterne for præsident Bidens store politiske projekter noget slørede og fremtiden uvis. På dette Djøf New York-arrangement vil Dansk Industris chef i USA Louis Funder komme med en skarp analyse af forventningerne til det kommende politiske år i USA og blandt andet svare på nogle af følgende spørgsmål:

  • Hvilke dagsordener kommer til at optage amerikanerne og præge den politiske debat i USA op til midtvejsvalget?
  • Hvad betyder valget for Danmark, og hvad er særligt interessant set med danske virksomheders øjne?
  • Amerikansk økonomi befinder sig et besynderligt sted med høj inflation og høj beskæftigelse, men hvordan går det egentligt med den amerikanske økonomi, og hvordan ser fremtiden ud?

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle