]]>

Konference

Forvaltningskonferencen 2020

Kom og vær med til at debattere, hvordan vi skaber en mere sammenhængende offentlig sektor, bygget på tillid og mindre kontrol. Du får også nye vinkler på embedsmandens rolle.

Konference har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Årets forvaltningskonference byder op til debat om den offentlige sektor. Udgangspunktet er den nye regerings hensigt om at skabe et samfund med større tillid og gennemslagskraft, der i forståelsespapiret er formuleret under overskriften ”lede den offentlige sektor på en ny måde”.

Der skal være færre dokumentationskrav, som fjerner tid fra kerneopgaverne og mindsker medarbejdernes arbejdsglæde.

I forståelsespapiret fremhæves også, at ytringsfriheden for offentligt ansatte skal styrkes, så medarbejdere tør ytre sig uden frygt for direkte og indirekte negative reaktioner fra ledelsen.

Konferencen folder 3 problematikker ud

  • Hvordan kan den offentlige sektor ledes på en ny måde?
  • Hvordan kan styring udøves med tillid og samtidig understøtte arbejdsglæde i hverdagen? Vi sætter spot på to sektorområder i velfærdsstaten.
  • Hvordan ser embedsmandens retssikkerhed, ytringsfrihed og daglige pres ud, særligt når flere går ned med stress eller føler sig pressede på deres faglige frihed?

Moderatorer på konferencen er igen i år Claes Nilas og Hans Engell.

Programmet vil løbende blive opdateret.

3-for-2

Når I tilmelder jer 3 kolleger fra samme arbejdsplads, betaler I kun for 2 personer. Skriv 3-for-2 i notatfeltet ved tilmelding for at få rabatten. Derved bliver priser for 3 deltagere 9.000 kr.

Det siger tidligere deltagere


Det er lærende, inspirerende og giver stof til eftertanke at høre forskellige udfordringer som embedsmænd og forvaltningen står med. Det kan man bruge hjemme i hverdagen igen
Nella Festirstein, Chef for lovafdelingen Lagmandens kontor, Færøernes Landsstyre

Stemningen var fantastisk – en ramme med plads og rum til refleksion og eftertanke. Skabt af dygtige konferencier, der fik debattørerne til at være afslappede og åbne
Susanne Grøn. Områdechef Socialforvaltningen Københavns Kommune

Djøf’s forvaltningskonferencer, som jeg - stort set uden undtagelser - har deltaget i hvert år med spændende oplægsholdere fra både ministre, embedsværk, universitets - og medieverden har sat fokus på de i tiden aktuelle forvaltningstendenser. Det har været inspirerende og givende som grundlag for mit arbejde både hos Folketingets Ombudsmand og senere i mange år som juridisk chef i Københavns Kommune.
Vibeke Iversen, cand.jur.

Se alle