]]>

Arrangement

Forstå præsidentvalget

Deltag i arrangementet og forstå det amerikanske præsidentvalg gennem oplæg fra professor Christian Albrekt Larsen og journalist Søren Wormslev.

Aktivitetspuljen

Hvad handler arrangementet om?

Kom med til denne aften, der handler om det amerikanske præsidentvalg. Det amerikanske valg har stor indflydelse på den politiske situation i hele verden og i særdeleshed Danmark. Det republikanske parti har den nuværende præsident Donald Trump som kandidat, og demokraterne har den garvede politiker og tidligere vicepræsident Joe Biden. 

Amerikansk politik og det amerikanske valgsystem adskiller sig fra det danske, hvor det gennem deres to-partisystem har en anden måde at føre valgkamp og afholde valg på.

På arrangementet kan du møde professor Christian Albrekt Larsen og journalist Søren Wormslev og høre deres oplæg om den politiske situation i USA og amerikansk politik. Glæd dig til en spændende aften i hyggelige omgivelser på café Ulla T.

Hvad med coronavirus?

Du kan være tryg ved, at vi følger alle retningslinjer for at forhindre smitte med ny coronavirus ved vores arrangementer.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle