]]>

Arrangement

Forstå og få succes med crowdfunding

Har du en god forretningsidé? Så kan crowdfunding være den finansieringskilde, der gør din drøm til virkelighed.

Online

Hvad handler arrangementet om?

Crowdfunding er hurtigt blevet et populært alternativ til at skaffe finansiering uden om de etablerede pengeinstitutter. Det er en mulighed, som alle startups bør overveje. På webinaret her bliver du klogere på, hvad crowdfunding er, og hvilke muligheder det giver dig som iværksætter.

Mød to af landets førende crowdfunding-eksperter Michael Eis og Louise Bech Junge, der giver gode råd og fortæller om:

  • de fire typer crowdfunding, og hvad der passer bedst til din startup: donationsbaseret crowdfunding, rewardbaseret crowdfunding, crowdlending og equity crowdfunding
  • hvordan crowdfunding foregår i praksis: vi gennemgår konkrete cases
  • hvordan du selv kommer i gang med crowdfunding.

På webinaret deltager også to startups, som har rejst penge gennem crowdfunding – en early stage startup og en med mange års erfaring.

Marianne Duijm fra den bæredygtige startup Casju fortæller om, hvordan hun gjorde brug af rewardbaseret crowdfunding. Casju bekæmper spildet af cashewfrugter ved at producere socialt bæredygtige, plantebaserede karameller lavet af cashewnøddens frugt.

Du kan også se frem til at møde CEO, Christian Walther Øyrabø, fra trafikproducenten Ooono, der har rejst 12 millioner kroner gennem equity crowdfunding.

Om Djøf Business Community 

Dette event er en del af Djøf Business Community. 
Djøf Business Community er er et mødested for iværksættere, selvstændige og dig der drømmer om at blive det. 

Kernen i vores koncept er gensidig sparring og feedback. Det er vores målsætning, at alle skal gå klogere hjem og have fået nye relationer efter at have deltaget i et event i Djøf Business Community.

Du er meget velkommen til at tilmelde en gæst og tage dem med til dette event. Det er gratis at deltage – også for ikke-medlemmer. De skal blot tilmelde sig.

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle