]]>

Arrangement

Forskerrunde

Kom til dette års Forskerrunde, hvor du kan få indblik i nogle af de forskningsprojekter, dine undervisere beskæftiger sig med, når de ikke er til forelæsninger i auditorierne. Projekter fra fire forskellige fagområder vil blive præsenteret i øjenhøjde med de studerende på en inspirerende og let tilgængelige måde.

Hvad handler arrangementet om?

I forskerrunden præsenterer fire af instituttets forskere på skift deres nuværende forskningsprojekt på hverdagsdansk. Det er forståeligt for alle og ikke kun henvendt til folk med speciale på det pågældende område. Som studerende får I dermed en unik mulighed for at få indblik i den aktuelle forskning. De fire forskere vil så vidt muligt dække hvert sit faglige område, således at der bliver noget for enhver smag.

De fire oplæg vil vare cirka 25 minutter, hvorefter der vil være mulighed for at stille spørgsmål i fem minutter. Efter de fire oplæg og den indlagte kaffepause, vil der blive serveret en sodavand og en bid mad, og det vil i denne forbindelse være muligt at netværke samt at snakke lidt mindre formelt med oplægsholderne. Skal du skrive bacheloropgave eller speciale til foråret, er dette en ideel mulighed for at få inspiration, og muligvis også snakke med en potentiel vejleder.
 

Program

Kl. 17.15 Velkomst ved Oeconraadet
Kl. 17.20 Forskeroplæg 1
Kl. 17.50 Forskeroplæg 2
Kl. 18.20 Kaffepause
Kl. 18.30 Forskeroplæg 3
Kl. 19.00 Forskeroplæg 4
Kl. 19.30 Spisning og netværk

Arrangementet har ikke flere afholdelser på nuværende tidspunkt

Se alle